Läuft | Institut für Betriebswirtschaft BW |
food4future2
| 2 2025 | 2028 |
Läuft | Stabsstelle Klima und Boden KB BWMAAK |
AgriDENZ - An Alliance for the Climate
| 4 2024 | 2026 |
Läuft | Institut für Waldwirtschaft WF |
GEOS-EUDR: Earth observation for supporting deforestation-free supply chains
| 1 2024 | 2026 |
Läuft | Institut für Marktanalyse MA KB |
CO2 footprints in the food chain
| 11 2023 | 2026 |
Läuft | Institut für Waldwirtschaft WF |
Smallholder- Teak
| 11 2023 | 2026 |
Läuft | Institut für Marktanalyse MA |
Monitoring to reduce food waste in wholesale and retail
| 7 2023 | 2031 |
Läuft | Institut für Waldwirtschaft WF MA |
Carbon Leak - Carbon leakage effects
| 6 2023 | 2026 |
Abgeschlossen | Institut für Waldwirtschaft WF |
Analysis of forest management and reforestation potential in the Boeny region, Madagascar.
| 4 2023 | 2024 |
Läuft | Institut für Biodiversität BD |
Challenges and impacts of global to local food systems
| 4 2023 | |
Läuft | Institut für Marktanalyse MA |
Shaping Food Environments in Transitioning Economies
| 1 2023 | 2026 |
Abgeschlossen | Institut für Marktanalyse MA KB |
CO2 footprints in the food chain (preliminary project)
| 11 2022 | 2023 |
Läuft | Institut für Marktanalyse MA |
Food waste from households and street markets in Zimbabwe
| 10 2022 | 2025 |
Läuft | Institut für Marktanalyse MA |
Preventing stored product pests in Germany
| 10 2022 | 2025 |
Läuft | Institut für Marktanalyse MA MA |
Fairtrade 2.0
| 2 2022 | 2026 |
Abgeschlossen | Institut für Waldökosysteme WO |
GSP open ended working group
| 1 2022 | 2023 |
Läuft | Institut für Marktanalyse MA |
Competence Center for Out-of-Home Catering
| 12 2021 | 2025 |
Abgeschlossen | Institut für Fischereiökologie FI |
Clean Fish - alternative food from cell culture
| 10 2021 | 2023 |
Abgeschlossen | Institut für Marktanalyse MA |
Quality requirements and food loss in fruit and vegetables
| 9 2021 | 2022 |
Läuft | Institut für Waldwirtschaft WF |
Secondary cloud forests in Mexico (SCF)
| 8 2021 | 2026 |
Läuft | Institut für Marktanalyse MA |
Contribution of trade to sustainable development
| 6 2021 | 2025 |
Läuft | Institut für Marktanalyse MA |
Sustainability assessment of plant-based diets
| 1 2021 | 2028 |
Abgeschlossen | Institut für Marktanalyse MA |
Efficient reduction of food waste in primary production
| 12 2020 | 2022 |
Abgeschlossen | Institut für Marktanalyse MA |
Efficient reduction of food waste in the processing sector
| 12 2020 | 2022 |
Läuft | Institut für Ökologischen Landbau OL AT |
LandLessFood-green
| 10 2020 | 2025 |
Läuft | Institut für Seefischerei SF |
Impact of the use of offshore wind and other marine renewables on European fisheries
| 5 2020 | 2027 |
Läuft | Institut für Agrartechnologie AT OL |
LandLessFood-blue
| 3 2020 | 2025 |
Abgeschlossen | Institut für Marktanalyse MA |
Fewer Soy Imports to Germany?
| 1 2020 | 2022 |
Läuft | Institut für Seefischerei SF FI |
Combatting climate change - a new Masters Course in Cabo Verde
| 1 2020 | 2026 |
Abgeschlossen | Institut für Betriebswirtschaft BW |
Ecological and Socioeconomic Functions of Tropical Lowland Rainforest Transformation Systems (EFForTS)
| 1 2020 | 2023 |
Abgeschlossen | Institut für Seefischerei SF |
Coastal ecosystem monitoring Cabo Verde
| 11 2019 | 2023 |
Abgeschlossen | Institut für Marktanalyse MA |
Food losses at the producer-retailer interface - causes and options for action
| 10 2019 | 2023 |
Abgeschlossen | Institut für Marktanalyse MA |
Efficient reduction of food waste in wholesale and retail trade
| 8 2019 | 2022 |
Abgeschlossen | Institut für Seefischerei SF |
Shedding light on the South Atlantic: a status assessment
| 6 2019 | 2023 |
Läuft | Institut für Waldwirtschaft WF WO |
Forest Restoration
| 3 2019 | 2025 |
Abgeschlossen | Institut für Marktanalyse MA BW |
Impact of meat and dairy exports on developing countries (IMMPEX)
| 1 2019 | 2023 |
Abgeschlossen | Institut für Marktanalyse MA |
What food waste is generated in German households?
| 1 2019 | 2023 |
Abgeschlossen | Institut für Biodiversität BD AT |
Legumes Translated
| 11 2018 | 2022 |
Abgeschlossen | Institut für Ökologischen Landbau OL AT |
LandLessFood - concept
| 10 2018 | 2020 |
Abgeschlossen | Institut für Marktanalyse MA PB |
EIP-AGRI focus group "Reducing food loss on the farm"
| 6 2018 | 2020 |
Abgeschlossen | Institut für Marktanalyse MA |
Reduce food waste in commercial kitchens (ELoFoS)
| 6 2018 | 2022 |
Abgeschlossen | Institut für Fischereiökologie FI |
Susatianable ressourced for aquafeeds in Iran
| 1 2018 | 2021 |
Läuft | Institut für Marktanalyse MA |
The way tariff rate quotas influence our agricultural markets
| 11 2017 | 2025 |
Läuft | Institut für Marktanalyse MA |
Accompanying research on the organization of deforestation-free supply chains
| 10 2017 | 2025 |
Läuft | Institut für Agrarklimaschutz AK MAPB |
Thünen Institutes Africa Concept
| 9 2017 | |
Läuft | Institut für Marktanalyse MA PB |
Collaboration Initiative Food Loss and Waste
| 6 2017 | |
Abgeschlossen | Institut für Holzforschung HF |
Building materials for affordable housing made from bio-based and recycling resources (BioHome)
| 3 2017 | 2020 |
Abgeschlossen | Institut für Marktanalyse MA |
Consumers' preferences and demand for poultry meat in Ghana
| 1 2017 | 2020 |
Abgeschlossen | Institut für Marktanalyse MA BW |
Pathways to reduce food waste (REFOWAS)
| 6 2015 | 2020 |
Abgeschlossen | Institut für Biodiversität BD |
Cultivation of legumes and catch crop mixtures as ecological focus areas: Effects on biodiversity
| 2 2015 | 2018 |
Abgeschlossen | Institut für Waldwirtschaft WF |
Landscape Forestry in the Tropics: REDD+ und Restoration
| 1 2015 | 2023 |
Läuft | Institut für Betriebswirtschaft BW |
Production costs sugar raw materials
| 9 2014 | 2025 |
Abgeschlossen | Institut für Marktanalyse MA AK |
Capacity Building towards Food Security
| 9 2014 | 2022 |
Abgeschlossen | Institut für Biodiversität BD |
Effect of elevated CO2 concentrations on nitrogen uptake and remobilisation in the grain of wheat
| 5 2014 | 2019 |
Abgeschlossen | Institut für Marktanalyse MA LRAK |
FACCE MACSUR - Agriculture and Climate Change
| 6 2012 | 2017 |
Abgeschlossen | Institut für Seefischerei SF |
Combination of offshore wind parks and marine aquaculture in the North sea - a realistic scenario?
| 4 2012 | 2015 |
Abgeschlossen | Institut für Biodiversität BD |
Risk to wheat yield by heat stress during anthesis
| 4 2012 | 2018 |
Abgeschlossen | Institut für Fischereiökologie FI |
FishForFood
| 10 2011 | 2018 |
Abgeschlossen | Institut für Biodiversität BD |
Responses of barley genotypes to elevated CO2
| 1 2011 | 2014 |
Abgeschlossen | Institut für Ökologischen Landbau OL |
Feed less Food - concentrate reduced dairy goat keeping
| 1 2009 | 2014 |
Abgeschlossen | Institut für Betriebswirtschaft BW |
All cattle for Jakarta?
| 5 2008 | 2010 |
Läuft | Institut für Betriebswirtschaft BW |
Crop: production systems und their economics
| 1 2006 | 2025 |
Abgeschlossen | Institut für Biodiversität BD |
National Focal Centre of the UNECE ICP Vegetation
| 1 2001 | 2023 |
Läuft | Institut für Marktanalyse MA |
Long-term analysis of international meat markets
| 1 2001 | 2025 |
Läuft | Institut für Marktanalyse MA |
Impact of Trade Agreements
| 1 2001 | 2025 |
Läuft | Institut für Betriebswirtschaft BW |
Renewable resources - economically analyzed
| 1 2001 | 2027 |
Abgeschlossen | Institut für Biodiversität BD LR |
Effectc of future climate change on crop yield and quality
| 1 1999 | 2018 |
Läuft | Institut für Betriebswirtschaft BW |
Further development of the Thünen model network - Farm models
| 12 1995 | |