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Institut für

MA Marktanalyse

Alle Publikationen am Thünen-Institut von Yanne Goossens

  1. 0

    Goossens Y, Schmidt TG (2024) Evaluate environmental impacts of uneaten food in the food chain. In: Núñez M (ed) Healthy food systems for a healthy planet: Book of abstracts of the 14th International Conference on Life Cycle Assessment of Food (LCA Food 2024), 8 -12 September 2024, Barcelona, Spain. pp 114-116

    https://literatur.thuenen.de/digbib_extern/dn069381.pdf

  2. 1

    Orr L, Goossens Y (2024) Trimming the plate: A comprehensive case study on effective food waste reduction strategies in corporate canteens. Sustainability 16(2):785, DOI:10.3390/su16020785

    https://literatur.thuenen.de/digbib_extern/dn067518.pdf

  3. 2

    Lehn F, Goossens Y, Schmidt TG (2023) Economic and environmental assessment of food waste reduction measures - Trialing a time-temperature indicator on salmon in HelloFresh meal boxes. J Cleaner Prod 392:136183, DOI:10.1016/j.jclepro.2023.136183

    https://literatur.thuenen.de/digbib_extern/dn066200.pdf

  4. 3

    Kuntscher M, Goossens Y, Athai J, Lehn F, Schmidt TG (2023) Food waste and losses in the primary production. Braunschweig: Thünen Institute of Market Analysis, 2 p, Project Brief Thünen Inst 2023/34a, DOI:10.3220/PB1691395231000

    https://literatur.thuenen.de/digbib_extern/dn066635.pdf

  5. 4

    Kuntscher M, Goossens Y, Athai J, Lehn F, Schmidt TG (2023) Food waste and losses in the processing sector. Braunschweig: Thünen Institute of Market Analysis, 2 p, Project Brief Thünen Inst 2023/33a, DOI:10.3220/PB1691394846000

    https://literatur.thuenen.de/digbib_extern/dn066634.pdf

  6. 5

    Orr L, Goossens Y, Heinrich M, Brüggemann N (2023) Jointly reducing food waste - the experiences of the German discussion forum for wholesale and retail. Sustainability 15(16):12289, DOI:10.3390/su151612289

    https://literatur.thuenen.de/digbib_extern/dn066492.pdf

  7. 6

    Kuntscher M, Goossens Y, Athai J, Lehn F, Schmidt TG (2023) Lebensmittelabfälle und -verluste im Verarbeitungssektor reduzieren. Braunschweig: Thünen-Institut für Marktanalyse, 2 p, Project Brief Thünen Inst 2023/33, DOI:10.3220/PB1690185921000

    https://literatur.thuenen.de/digbib_extern/dn066602.pdf

  8. 7

    Kuntscher M, Goossens Y, Athai J, Lehn F, Schmidt TG (2023) Lebensmittelabfälle und -verluste in der Primärproduktion reduzieren. Braunschweig: Thünen-Institut für Marktanalyse, 2 p, Project Brief Thünen Inst 2023/34, DOI:10.3220/PB1690186424000

    https://literatur.thuenen.de/digbib_extern/dn066603.pdf

  9. 8

    Orikasa T, Goossens Y, Geeraerd A (2023) Life cycle assessment of apple exported from Japan to Taiwan and potential environmental impact abatement. Eng Agric Environ Food 16(1):1-14, DOI:10.37221/eaef.16.1_1

    https://literatur.thuenen.de/digbib_extern/dn067141.pdf

  10. 9

    Lehn F, Goossens Y, Kuntscher M (2023) Nachhaltigkeitsbewertung von Demonstrationsprojekten zur Reduzierung von Lebensmittelverlusten und -abfällen in den Sektoren Primärproduktion und Verarbeitung. Braunschweig: Johann Heinrich von Thünen-Institut, 104 p, Thünen Working Paper 211, DOI:10.3220/WP1682325526000

    https://literatur.thuenen.de/digbib_extern/dn066266.pdf

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