Effects of supplementation with increasing levels of iodine on the iodine concentration of tissues and organs of beef cattle
Literatur
Weigel K, Meyer U, Leiterer M, Schöne F, Flachowsky G (2007) Effects of supplementation with increasing levels of iodine on the iodine concentration of tissues and organs of beef cattle. Proc Soc Nutr Physiol 16: 42
Effect of an ergot contaminated concentrate on rumen fermentation in cows with different levels of feed intake
Literatur
Schumann B, Dänicke S, Lebzien P, Flachowsky G (2007) Effect of an ergot contaminated concentrate on rumen fermentation in cows with different levels of feed intake. Proc Soc Nutr Physiol 16: 78
Anbautechnik im Produktionsverfahren : Bodenbearbeitung
Literatur
Dölger D, Voßhenrich H-H (2007) Anbautechnik im Produktionsverfahren : Bodenbearbeitung. In: Christen O, Friedt W (eds) Winterraps : das Handbuch für Profis. Frankfurt a M: DLG-Verl, pp 81-88
Anbautechnik im Produktionsverfahren : Rapssaat
Literatur
Voßhenrich H-H, Dölger D (2007) Anbautechnik im Produktionsverfahren : Rapssaat. In: Christen O, Friedt W (eds) Winterraps : das Handbuch für Profis. Frankfurt a M: DLG-Verl, pp 88-94
Die Wettbewerbsfähigkeit verbessern : ein 16-Punkte-Katalog für Wirtschaft und Politik
Literatur
Isermeyer F (2006) Die Wettbewerbsfähigkeit verbessern : ein 16-Punkte-Katalog für Wirtschaft und Politik. Arch DLG 100:63-84
Gärungsbiologische Grundlagen und biochemische Prozesse der Silagebereitung
Literatur
Pahlow G (2006) Gärungsbiologische Grundlagen und biochemische Prozesse der Silagebereitung. In: Bundesarbeitskreis Futterkonservierung (ed) Praxishandbuch Futterkonservierung : Silagebereitung, Siliermittel, Dosiergeräte, Silofolien. 7., überarb. Aufl. Frankfurt a M: DLG-Verl, pp 11-20
Metabolic characteristics in layer quails fed with Bt-transgenic maize
Literatur
Scholtz N, Knura S, Steiner U, Dehne HW, Halle I, Flachowsky G, Sauerwein H (2006) Metabolic characteristics in layer quails fed with Bt-transgenic maize. Proc Soc Nutr Physiol 15: 89
Four generations feeding GMO-corn to laying hens
Literatur
Halle I, Aulrich K, Flachowsky G (2006) Four generations feeding GMO-corn to laying hens. Proc Soc Nutr Physiol 15: 114
16S rRNA-based analysis of the ruminal microbial community in vitro and its response to total mixed rations
Literatur
Boguhn J, Strobel E, Tebbe CC, Rodehutscord M (2006) 16S rRNA-based analysis of the ruminal microbial community in vitro and its response to total mixed rations. Proc Soc Nutr Physiol 15: 37
Effect of nonstarch polysaccharides (NSP) hydrolysing enzyme supplementation of a total mixed ratio (TMR) on performance of lactating cows
Literatur
Böning A, Meyer U (2006) Effect of nonstarch polysaccharides (NSP) hydrolysing enzyme supplementation of a total mixed ratio (TMR) on performance of lactating cows. Proc Soc Nutr Physiol 15: 51