Consequences of grassland de-intensification for ensilability and feeding value of herbage
Literatur
Weißbach F (1999) Consequences of grassland de-intensification for ensilability and feeding value of herbage. Landbauforsch Völkenrode SH 206:41-53
Recording and control of forage quality : new technical options and strategies
Literatur
Paul C (1999) Recording and control of forage quality : new technical options and strategies. Landbauforsch Völkenrode SH 206:77-89
Fungal secondary metabolites in forages : occurrence, biological effects and prevention
Literatur
Oldenburg E (1999) Fungal secondary metabolites in forages : occurrence, biological effects and prevention. Landbauforsch Völkenrode SH 206:91-109
The effect of grassland extensification on yield, forage quality and botanical composition at different grassland locations
Literatur
Dyckmans A, Mack H, Weißbach F (1999) The effect of grassland extensification on yield, forage quality and botanical composition at different grassland locations. Landbauforsch Völkenrode SH 206:125-139
New aspects of evaluation and application of silage additives
Literatur
Pahlow G, Weißbach F (1999) New aspects of evaluation and application of silage additives. Landbauforsch Völkenrode SH 206:141-158
Quality of forage maize and maize silage : effects of growth stage on feeding value, fermentability, fermentation characteristics and effluent production potential
Literatur
Auerbach H, Weißbach F (1999) Quality of forage maize and maize silage : effects of growth stage on feeding value, fermentability, fermentation characteristics and effluent production potential. Landbauforsch Völkenrode SH 206:159-178
Literatur
Greef JM (1999) Perspective and future targets of grassland and forage research. Landbauforsch Völkenrode SH 206:179-183
Lokalisations- und geschlechtsabhängige Unterschiede in der Bewertung des Kotelettmuskels
Literatur
Heylen K, Wicke M, Lengerken G von (1999) Lokalisations- und geschlechtsabhängige Unterschiede in der Bewertung des Kotelettmuskels. Landbauforsch Völkenrode SH 193:129-132
Vergleich der Vermarktungsstategien für Schweinefleisch in Dänemark, in den Niederlanden und in Deutschland
Literatur
Probst F-W (1999) Vergleich der Vermarktungsstategien für Schweinefleisch in Dänemark, in den Niederlanden und in Deutschland. Landbauforsch Völkenrode SH 193:385-391
Einfluß eines antimikrobiellen (Avilamycin) und eines enzymatischen (Xylanase) Futterzusatzstoffes allein und in Kombination auf pathogene Vertreter der Darmflora des Schweines (E. coli, C. perfringens)
Literatur
Gollnisch K, Vahjen W, Simon O, Schulz E (1999) Einfluß eines antimikrobiellen (Avilamycin) und eines enzymatischen (Xylanase) Futterzusatzstoffes allein und in Kombination auf pathogene Vertreter der Darmflora des Schweines (E. coli, C. perfringens). Landbauforsch Völkenrode SH 193:337-342