Mycotoxins in soybean feedstuffs
Literatur
Valenta H, Dänicke S, Blüthgen A (2003) Mycotoxins in soybean feedstuffs. In: Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (ed) Workshop A positive list of feedingstuffs as a contribution to feed safety - expectations, concepts and solutions : Braunschweig, 4.-5. September 2003 ; poster presentations and contributions of the Institute of Animal Nutrition of the FAL. Braunschweig: FAL, p 1
Mykotoxingehalte im Sojaextraktionsschrot
Literatur
Valenta H, Dänicke S, Blüthgen A (2003) Mykotoxingehalte im Sojaextraktionsschrot. In: Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (ed) Workshop A positive list of feedingstuffs as a contribution to feed safety - expectations, concepts and solutions : Braunschweig, 4.-5. September 2003 ; poster presentations and contributions of the Institute of Animal Nutrition of the FAL. Braunschweig: FAL, p 1
Effect of ergot contaminated diets fed to piglets and chickens
Literatur
Mainka S, Dänicke S, Wolff J, Böhme H, Flachowsky G (2003) Effect of ergot contaminated diets fed to piglets and chickens. In: Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (ed) Workshop A positive list of feedingstuffs as a contribution to feed safety - expectations, concepts and solutions : Braunschweig, 4.-5. September 2003 ; poster presentations and contributions of the Institute of Animal Nutrition of the FAL. Braunschweig: FAL, p 1
Orientation values for critical concentrations of deoxynivalenol (DON) and zearalenone (ZON) in diets for pigs, chicken and ruminants
Literatur
Dänicke S, Döll S (2003) Orientation values for critical concentrations of deoxynivalenol (DON) and zearalenone (ZON) in diets for pigs, chicken and ruminants. In: Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (ed) Workshop A positive list of feedingstuffs as a contribution to feed safety - expectations, concepts and solutions : Braunschweig, 4.-5. September 2003 ; poster presentations and contributions of the Institute of Animal Nutrition of the FAL. Braunschweig: FAL, p 1
Beitrag der Ressortforschung zur globalen Ernährungssicherung
Literatur
Lindhauer MG (2003) Beitrag der Ressortforschung zur globalen Ernährungssicherung. Landbauforsch Völkenrode SH 258:11-13
Vorkommen von Deoxynivalenol, Zearalenon und Chlormequat in "Nebenproduktion" von Getreidemühlen
Literatur
Ueberschär K-H, Valenta H, Dänicke S, Wolff J (2003) Vorkommen von Deoxynivalenol, Zearalenon und Chlormequat in Nebenproduktion von Getreidemühlen. In: Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (ed) Workshop A positive list of feedingstuffs as a contribution to feed safety - expectations, concepts and solutions : Braunschweig, 4.-5. September 2003 ; poster presentations and contributions of the Institute of Animal Nutrition of the FAL. Braunschweig: FAL, p 1
Nutzbarmachung mikrobiologisch-genetischer Ressourcen zur Biokonservierung von Fleischerzeugnissen
Literatur
Kröckel L (2003) Nutzbarmachung mikrobiologisch-genetischer Ressourcen zur Biokonservierung von Fleischerzeugnissen. Landbauforsch Völkenrode SH 259:65-69
Welche Rolle spielt der ökologische Landbau für eine Großstadt
Literatur
Brink A (2003) Welche Rolle spielt der ökologische Landbau für eine Großstadt. Landbauforsch Völkenrode SH 259:82-85
Beitrag der BAZ zum ökologischen Landbau
Literatur
Neumann M (2003) Beitrag der BAZ zum ökologischen Landbau. Landbauforsch Völkenrode SH 259:99-106
Organisation der Ökolandbauforschung in Bayern
Literatur
Pommer G (2003) Organisation der Ökolandbauforschung in Bayern. Landbauforsch Völkenrode SH 259: 97