Influence of different adaptation times to starch-rich diets on ruminal digestibility of nutrients and rumen fermentation in dairy cows
Literatur
Matthé A, Lebzien P, Flachowsky G (2001) Influence of different adaptation times to starch-rich diets on ruminal digestibility of nutrients and rumen fermentation in dairy cows. Proc Soc Nutr Physiol 10: 30
Evaluation of the physical structure value of different rations for dairy cattle applying measurements on ruminating activity
Literatur
Spolders M, Meyer U, Gädeken D, Stemme K, Flachowsky G (2001) Evaluation of the physical structure value of different rations for dairy cattle applying measurements on ruminating activity. Proc Soc Nutr Physiol 10: 41
Measurement of in vitro protein synthesis by GC-MS-analysis of d5-phenylalanine in the TCA-precipitable fraction of chick livers
Literatur
Dänicke S, Schippel K, Halle I (2001) Measurement of in vitro protein synthesis by GC-MS-analysis of d5-phenylalanine in the TCA-precipitable fraction of chick livers. Proc Soc Nutr Physiol 10: 86
Nutritional value of silages from two different maize hybrids for fattening bulls
Literatur
Langenhoff M, Daenicke R, Gädeken D, Flachowsky G (2001) Nutritional value of silages from two different maize hybrids for fattening bulls. Proc Soc Nutr Physiol 10: 139
Comparative study on concentrations of the fusarium mycotoxins deoxynivalenol and zearalenone in kernels of transgenic Bt maize hybrids and nontransgenic hybrids
Literatur
Valenta H, Dänicke S, Flachowsky G, Böhme T (2001) Comparative study on concentrations of the fusarium mycotoxins deoxynivalenol and zearalenone in kernels of transgenic Bt maize hybrids and nontransgenic hybrids. Proc Soc Nutr Physiol 10: 182
Einfluß einer stärkereichen Fütterung auf das Vorkommen von Escherichia coli im Kot von Milchkühen
Literatur
Gollnisch K, Loose K, Matthes S, Flachowsky G (2000) Einfluß einer stärkereichen Fütterung auf das Vorkommen von Escherichia coli im Kot von Milchkühen. Proc Soc Nutr Physiol 9: 97
Entwicklung der Speichelsekretion in der frühen postnatalen Phase beim Kalb
Literatur
Breves G, Goll M, Daenicke R, Schröder B (2000) Entwicklung der Speichelsekretion in der frühen postnatalen Phase beim Kalb. Proc Soc Nutr Physiol 9: 160
Duodenally infused conjugated linoleic acid supplement influences the milk-fat synthesis and changes the fatty acid concentrations of milk fat
Literatur
Kraft J, Lebzien P, Möckel P, Tischendorf F, Flachowsky G, Jahreis G (2000) Duodenally infused conjugated linoleic acid supplement influences the milk-fat synthesis and changes the fatty acid concentrations of milk fat. Proc Soc Nutr Physiol 9: 52
Einfluß verschiedener Fette auf sensorische Merkmale des Fleisches von Schweinen unterschiedlicher genetischer Herkunft
Literatur
Kratz R, Schulz E, Fischer K, Glodek P (2000) Einfluß verschiedener Fette auf sensorische Merkmale des Fleisches von Schweinen unterschiedlicher genetischer Herkunft. Proc Soc Nutr Physiol 9: 57
Selektiver Einfluß eines Leistungsförderers sowie einer Xylanase bzw. deren Kombination auf die Aktivität verschiedener Bakteriengruppen und -arten im Mastschwein
Literatur
Vahjen W, Gollnisch K, Simon O (2000) Selektiver Einfluß eines Leistungsförderers sowie einer Xylanase bzw. deren Kombination auf die Aktivität verschiedener Bakteriengruppen und -arten im Mastschwein. Proc Soc Nutr Physiol 9: 61