Development of guidelines for testing detoxifying agents for the decontamination of mycotoxin-contaminated feedstuffs
Literatur
Dänicke S, Döll S (2003) Development of guidelines for testing detoxifying agents for the decontamination of mycotoxin-contaminated feedstuffs. In: Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (ed) Workshop A positive list of feedingstuffs as a contribution to feed safety - expectations, concepts and solutions : Braunschweig, 4.-5. September 2003 ; poster presentations and contributions of the Institute of Animal Nutrition of the FAL. Braunschweig: FAL, p 1
Fusarium mycotoxins in forage maize : occurence, risk assessment, minimization
Literatur
Oldenburg E, Höppner F (2003) Fusarium mycotoxins in forage maize : occurence, risk assessment, minimization. In: Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (ed) Workshop A positive list of feedingstuffs as a contribution to feed safety - expectations, concepts and solutions : Braunschweig, 4.-5. September 2003 ; poster presentations and contributions of the Institute of Animal Nutrition of the FAL. Braunschweig: FAL, p 1
Vorkommen von Fusarium-Toxinen in Silomais : aktuelle Daten, Bewertung, Minimierung
Literatur
Oldenburg E, Höppner F (2003) Vorkommen von Fusarium-Toxinen in Silomais : aktuelle Daten, Bewertung, Minimierung. In: Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (ed) Workshop A positive list of feedingstuffs as a contribution to feed safety - expectations, concepts and solutions : Braunschweig, 4.-5. September 2003 ; poster presentations and contributions of the Institute of Animal Nutrition of the FAL. Braunschweig: FAL, p 1
Carry-over : Experimente mit Geflügel unter Verwendung von Toxaphen
Literatur
Ueberschär K-H, Schwind KH, Hecht H (2003) Carry-over : Experimente mit Geflügel unter Verwendung von Toxaphen. In: Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (ed) Workshop A positive list of feedingstuffs as a contribution to feed safety - expectations, concepts and solutions : Braunschweig, 4.-5. September 2003 ; poster presentations and contributions of the Institute of Animal Nutrition of the FAL. Braunschweig: FAL, p 1
Beitrag der Ressortforschung zur globalen Ernährungssicherung
Literatur
Lindhauer MG (2003) Beitrag der Ressortforschung zur globalen Ernährungssicherung. Landbauforsch Völkenrode SH 258:11-13
Orientation values for critical concentrations of deoxynivalenol (DON) and zearalenone (ZON) in diets for pigs, chicken and ruminants
Literatur
Dänicke S, Döll S (2003) Orientation values for critical concentrations of deoxynivalenol (DON) and zearalenone (ZON) in diets for pigs, chicken and ruminants. In: Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (ed) Workshop A positive list of feedingstuffs as a contribution to feed safety - expectations, concepts and solutions : Braunschweig, 4.-5. September 2003 ; poster presentations and contributions of the Institute of Animal Nutrition of the FAL. Braunschweig: FAL, p 1
Einsatz von gekeimtem Getreide als Futtermittel
Literatur
Kurpjun C, Seddig S, Jansen G, Jürgens HU, Flamme W (2003) Einsatz von gekeimtem Getreide als Futtermittel. Landbauforsch Völkenrode SH 258:111-112
Einfluss von Umweltfaktoren (unterschiedliche Temperaturen) auf die Stabilität von Gerstenmutanten bezüglich Ertrags- und Qualitätsparameter
Literatur
Jansen G, Balko C, Seddig S, Flamme W (2003) Einfluss von Umweltfaktoren (unterschiedliche Temperaturen) auf die Stabilität von Gerstenmutanten bezüglich Ertrags- und Qualitätsparameter. Landbauforsch Völkenrode SH 258:85-86
Die Erwinia Nassfäule, nach wie vor ein Problem in der Produktion sowie bei der Lagerhaltung und Vermarktung von Kartoffeln
Literatur
Wegener CB (2003) Die Erwinia Nassfäule, nach wie vor ein Problem in der Produktion sowie bei der Lagerhaltung und Vermarktung von Kartoffeln. Landbauforsch Völkenrode SH 258:75-76
Biologische Sicherheitsforschung : ein Beitrag zur globalen Sicherheitsbewertung gentechnisch veränderter Organismen in Futter- und Lebensmitteln
Literatur
Schiemann J (2003) Biologische Sicherheitsforschung : ein Beitrag zur globalen Sicherheitsbewertung gentechnisch veränderter Organismen in Futter- und Lebensmitteln. Landbauforsch Völkenrode SH 258:77-78