Estimation of nutritive value by analytical parameters
Literatur
Weißbach F, Kuhla S, Prym R, Block HJ (1991) Estimation of nutritive value by analytical parameters. Landbauforsch Völkenrode SH 123:218-234
Feeding value of whole plant oats after acid or alkaline preservation
Literatur
Schmidt L, Wolthusen E, Weißbach F (1991) Feeding value of whole plant oats after acid or alkaline preservation. Landbauforsch Völkenrode SH 123:410-413
Changes of nutrient and energy contents of herbage during preservation
Literatur
Kuhla S, Janac L, Weißbach F (1991) Changes of nutrient and energy contents of herbage during preservation. Landbauforsch Völkenrode SH 123:405-407
Chemical and biological additives in forage conservation
Literatur
Spoelstra SF (1991) Chemical and biological additives in forage conservation. Landbauforsch Völkenrode SH 123:48-70
Literatur
Honig H (1991) Reducing losses during storage and unloading of silage. Landbauforsch Völkenrode SH 123:116-128
Literatur
Küntzel U (1991) Silage effluent : an environmental problem. Landbauforsch Völkenrode SH 123:364-367
The use of forage wagons for wilted silage production from grasses with high crude fibre and dry matter contents
Literatur
Pickert J, Weise G (1991) The use of forage wagons for wilted silage production from grasses with high crude fibre and dry matter contents. Landbauforsch Völkenrode SH 123:371-374
Silage quality in practice silos
Literatur
Kaiser E-A, Zimmer J, Böhmer A, Rambusch H (1991) Silage quality in practice silos. Landbauforsch Völkenrode SH 123:438-441
Die Wirkung eines Säuresalztyp-Additiv auf die Gärung von Grassilagen in Bunkern der landwirtschaftlichen Großbetriebe in Wales 1990
Literatur
Haigh PM (1991) Die Wirkung eines Säuresalztyp-Additiv auf die Gärung von Grassilagen in Bunkern der landwirtschaftlichen Großbetriebe in Wales 1990. Landbauforsch Völkenrode SH 123:328-329
Schätzung der Wirkung der Silagequalität auf die Schmackhaftigkeit von Silage und die Einnahme durch Milchkühe
Literatur
Miettinen H, Setälä J, Moisio T (1991) Schätzung der Wirkung der Silagequalität auf die Schmackhaftigkeit von Silage und die Einnahme durch Milchkühe. Landbauforsch Völkenrode SH 123:408-409