Risk management strategies in relaqtion to food safety : who benefits and who pays?
Literatur
Horst S (2002) Risk management strategies in relaqtion to food safety : who benefits and who pays? Landbauforsch Völkenrode SH 225:19-22
Control strategies in the production of pork in Styria
Literatur
Köfer J (2002) Control strategies in the production of pork in Styria. Landbauforsch Völkenrode SH 225:23-27
On-farm veterinary management for the production of certifies pig meat
Literatur
Kyriakis SC, Alexopoulos C, Kritas SK (2002) On-farm veterinary management for the production of certifies pig meat. Landbauforsch Völkenrode SH 225:29-37
Meat production and distribution : criteria for the future
Literatur
Schweer H (2002) Meat production and distribution : criteria for the future. Landbauforsch Völkenrode SH 225:39-43
The strategy of the Danish pig meat sector
Literatur
Soerensen PE (2002) The strategy of the Danish pig meat sector. Landbauforsch Völkenrode SH 225:45-54
Ernährungsphysiologische Bewertung von Tiermehlen
Literatur
Berk A, Schulz E (2001) Ernährungsphysiologische Bewertung von Tiermehlen. Landbauforsch Völkenrode SH 223:81-87
Ökonomische Bewertung eines Verbots der Tiermehlherstellung und -verfütterung
Literatur
Kleinhanß W, Haxsen G, Uhlmann F (2001) Ökonomische Bewertung eines Verbots der Tiermehlherstellung und -verfütterung. Landbauforsch Völkenrode SH 223:159-166
Auswirkungen von Fütterungsverboten für Tiermehl auf Futterkosten und Futtermittelversorgung
Literatur
Berk A, Haxsen G, Uhlmann F (2001) Auswirkungen von Fütterungsverboten für Tiermehl auf Futterkosten und Futtermittelversorgung. Landbauforsch Völkenrode SH 223:167-173
Zum Futterwert von Crambenebenprodukten
Literatur
Kampf D, Böhme H (2001) Zum Futterwert von Crambenebenprodukten. Landbauforsch Völkenrode SH 223:253-258
Ressourcennutzung aus nährstoffökonomischer Sicht
Literatur
Flachowsky G (2001) Ressourcennutzung aus nährstoffökonomischer Sicht. Landbauforsch Völkenrode SH 223:444-459