Literaturrecherche
Aktive Filter:
Verlag: Frankfurt a. M.; DLG-Verl.
Alle Filter entfernen
Es wurden 344 Ergebnisse in 4 Millisekunden gefunden.
Zeige Ergebnisse 31 bis 40 von 344.
Öko-Lebensmittel - wo geht es hin? : die Nische verlassen und die Unschuld verloren
Wachstumspotenziale ausgewählter Ackerbau-Standorte : Flächenproduktivität im internationalen Vergleich
Anforderungen an die Bodenbearbeitung
Emissions of greenhouse gases and gaseous air pollutants : a challenge for animal nutrition
Beitrag der aktuellen agrarpolitischen Entwicklungen zur Erreichung der Ziele der WRRL
Bestandsaufnahme der N-Bilanzüberschüsse - Status quo, Entwicklungen und "hot spots"
Content of minerals in organically grown grain legumes and cereals
Evaluation of feed quality of organically grown feedstuffs by near infrared reflectance spectroscopy (NIRS)
Investigations of degradation of foreign-DNA in the intestinal tract of dairy cows, and of presence of foreign-DNA in blood and milk, after feeding genetically modified corn MON 810
Effects of supplementation with increasing levels of iodine on the iodine concentration of tissues and organs of beef cattle
Filter
Nach oben