Influence of feeding high doses of vitamin E during the dry period on alpha-tocopherol concentrations in blood and milk and mammary gland health of dairy cows
Literatur
Lattemann D, Loose K, Meyer U, Flachowsky G (2001) Influence of feeding high doses of vitamin E during the dry period on alpha-tocopherol concentrations in blood and milk and mammary gland health of dairy cows. Proc Soc Nutr Physiol 10: 148
Physical structure value systems in dairy cattle feeding
Literatur
Meyer U, Gädeken D, Spolders M, Flachowsky G (2001) Physical structure value systems in dairy cattle feeding. Proc Soc Nutr Physiol 10: 141
Influence of the sampling-technique of the rumen fluid on measured pH-values in cows
Literatur
Höner K, Meyer U, Hailu Y, Spolders M, Lebzien P (2001) Influence of the sampling-technique of the rumen fluid on measured pH-values in cows. Proc Soc Nutr Physiol 10: 129
Nutritional evaluation of Bt-maize in pigs
Literatur
Reuter T, Aulrich K, Berk A, Flachowsky G (2001) Nutritional evaluation of Bt-maize in pigs. Proc Soc Nutr Physiol 10: 111
Investigations on vitamin B12 concentration in the blood serum of dairy cows as related to cobalt concentration in the ration
Literatur
Stemme K, Gädeken D, Meyer U, Daenicke R, Flachowsky G, Scholz H (2001) Investigations on vitamin B12 concentration in the blood serum of dairy cows as related to cobalt concentration in the ration. Proc Soc Nutr Physiol 10: 152
Orientation values for critical concentrations of deoxynivalenol and zearalenone in diets for pigs, ruminants and gallinaceous poultry
Literatur
Dänicke S, Gareis M, Bauer J (2001) Orientation values for critical concentrations of deoxynivalenol and zearalenone in diets for pigs, ruminants and gallinaceous poultry. Proc Soc Nutr Physiol 10:171-174
Einfluß einer stärkereichen Fütterung auf das Vorkommen von Escherichia coli im Kot von Milchkühen
Literatur
Gollnisch K, Loose K, Matthes S, Flachowsky G (2000) Einfluß einer stärkereichen Fütterung auf das Vorkommen von Escherichia coli im Kot von Milchkühen. Proc Soc Nutr Physiol 9: 97
Duodenally infused conjugated linoleic acid supplement influences the milk-fat synthesis and changes the fatty acid concentrations of milk fat
Literatur
Kraft J, Lebzien P, Möckel P, Tischendorf F, Flachowsky G, Jahreis G (2000) Duodenally infused conjugated linoleic acid supplement influences the milk-fat synthesis and changes the fatty acid concentrations of milk fat. Proc Soc Nutr Physiol 9: 52
Einfluß verschiedener Fette auf sensorische Merkmale des Fleisches von Schweinen unterschiedlicher genetischer Herkunft
Literatur
Kratz R, Schulz E, Fischer K, Glodek P (2000) Einfluß verschiedener Fette auf sensorische Merkmale des Fleisches von Schweinen unterschiedlicher genetischer Herkunft. Proc Soc Nutr Physiol 9: 57
Selektiver Einfluß eines Leistungsförderers sowie einer Xylanase bzw. deren Kombination auf die Aktivität verschiedener Bakteriengruppen und -arten im Mastschwein
Literatur
Vahjen W, Gollnisch K, Simon O (2000) Selektiver Einfluß eines Leistungsförderers sowie einer Xylanase bzw. deren Kombination auf die Aktivität verschiedener Bakteriengruppen und -arten im Mastschwein. Proc Soc Nutr Physiol 9: 61