Öko-Lebensmittel - wo geht es hin? : die Nische verlassen und die Unschuld verloren
Literatur
Rahmann G, Oppermann R (2008) Öko-Lebensmittel - wo geht es hin? : die Nische verlassen und die Unschuld verloren. In: Profil durch Verantwortung : eine neue Rolle der Lebensmittelhersteller. Frankfurt a M: DLG-Verl, pp 105-120
Wachstumspotenziale ausgewählter Ackerbau-Standorte : Flächenproduktivität im internationalen Vergleich
Literatur
Nehring K (2008) Wachstumspotenziale ausgewählter Ackerbau-Standorte : Flächenproduktivität im internationalen Vergleich. Arch DLG 102:91-109
Anforderungen an die Bodenbearbeitung
Literatur
Friedrich T, Kienzle J, Epperlein J, Voßhenrich H-H, Brunotte J, Basch G (2008) Anforderungen an die Bodenbearbeitung. In: Schonende Bodenbearbeitung : Systemlösungen für Profis. Frankfurt a M: DLG-Verl, pp 51-92
Emissions of greenhouse gases and gaseous air pollutants : a challenge for animal nutrition
Literatur
Dämmgen U, Haenel H-D (2008) Emissions of greenhouse gases and gaseous air pollutants : a challenge for animal nutrition. Proc Soc Nutr Physiol 17:163-167
Beitrag der aktuellen agrarpolitischen Entwicklungen zur Erreichung der Ziele der WRRL
Literatur
Gömann H, Kreins P, Seidel K (2008) Beitrag der aktuellen agrarpolitischen Entwicklungen zur Erreichung der Ziele der WRRL. Agrarspectrum SchrR 41:19-38
Bestandsaufnahme der N-Bilanzüberschüsse - Status quo, Entwicklungen und "hot spots"
Literatur
Osterburg B (2008) Bestandsaufnahme der N-Bilanzüberschüsse - Status quo, Entwicklungen und hot spots. Agrarspectrum SchrR 41:61-73
Effects of supplementation with increasing levels of iodine on the iodine concentration of tissues and organs of beef cattle
Literatur
Weigel K, Meyer U, Leiterer M, Schöne F, Flachowsky G (2007) Effects of supplementation with increasing levels of iodine on the iodine concentration of tissues and organs of beef cattle. Proc Soc Nutr Physiol 16: 42
Effect of an ergot contaminated concentrate on rumen fermentation in cows with different levels of feed intake
Literatur
Schumann B, Dänicke S, Lebzien P, Flachowsky G (2007) Effect of an ergot contaminated concentrate on rumen fermentation in cows with different levels of feed intake. Proc Soc Nutr Physiol 16: 78
On the transfer of the Fusarium toxins deoxynivalenol (DON) and zearalenone (ZON) from the sow to the full-term piglet during the last third of gestation
Literatur
Dänicke S, Brüssow KP, Goyarts T, Valenta H, Ueberschär K-H, Tiemann U (2007) On the transfer of the Fusarium toxins deoxynivalenol (DON) and zearalenone (ZON) from the sow to the full-term piglet during the last third of gestation. Proc Soc Nutr Physiol 16: 76
Evaluation of the German NE system for dairy cows on the basis of an extensive data set from feeding trials
Literatur
Gruber L, Susenbeth A, Schwarz FJ, Fischer B, Spiekers H, Steingaß H, Meyer U, Chassot A, Jilg T, Obermaier A (2007) Evaluation of the German NE system for dairy cows on the basis of an extensive data set from feeding trials. Proc Soc Nutr Physiol 16: 125