Physical structure value systems in dairy cattle feeding
Literatur
Meyer U, Gädeken D, Spolders M, Flachowsky G (2001) Physical structure value systems in dairy cattle feeding. Proc Soc Nutr Physiol 10: 141
Influence of the sampling-technique of the rumen fluid on measured pH-values in cows
Literatur
Höner K, Meyer U, Hailu Y, Spolders M, Lebzien P (2001) Influence of the sampling-technique of the rumen fluid on measured pH-values in cows. Proc Soc Nutr Physiol 10: 129
Nutritional evaluation of Bt-maize in pigs
Literatur
Reuter T, Aulrich K, Berk A, Flachowsky G (2001) Nutritional evaluation of Bt-maize in pigs. Proc Soc Nutr Physiol 10: 111
Influence of dietary fish oil or linseed oil on fatty acids composition of egg yolk, yolk sac and chicken brain in broiler breeder hens
Literatur
Halle I, Schippel K (2001) Influence of dietary fish oil or linseed oil on fatty acids composition of egg yolk, yolk sac and chicken brain in broiler breeder hens. Proc Soc Nutr Physiol 10: 102
Body composition of pigs depending on lysine supply
Literatur
Berk A, Schulz E (2001) Body composition of pigs depending on lysine supply. Proc Soc Nutr Physiol 10: 73
Effect of harvest date and variety on rumen degradability of ensiled grain maize fed to dairy cows
Literatur
Ettle T, Lebzien P, Schwarz FJ (2001) Effect of harvest date and variety on rumen degradability of ensiled grain maize fed to dairy cows. Proc Soc Nutr Physiol 10: 44
Einfluß einer stärkereichen Fütterung auf das Vorkommen von Escherichia coli im Kot von Milchkühen
Literatur
Gollnisch K, Loose K, Matthes S, Flachowsky G (2000) Einfluß einer stärkereichen Fütterung auf das Vorkommen von Escherichia coli im Kot von Milchkühen. Proc Soc Nutr Physiol 9: 97
Entwicklung der Speichelsekretion in der frühen postnatalen Phase beim Kalb
Literatur
Breves G, Goll M, Daenicke R, Schröder B (2000) Entwicklung der Speichelsekretion in der frühen postnatalen Phase beim Kalb. Proc Soc Nutr Physiol 9: 160
Duodenally infused conjugated linoleic acid supplement influences the milk-fat synthesis and changes the fatty acid concentrations of milk fat
Literatur
Kraft J, Lebzien P, Möckel P, Tischendorf F, Flachowsky G, Jahreis G (2000) Duodenally infused conjugated linoleic acid supplement influences the milk-fat synthesis and changes the fatty acid concentrations of milk fat. Proc Soc Nutr Physiol 9: 52
Einfluß verschiedener Fette auf sensorische Merkmale des Fleisches von Schweinen unterschiedlicher genetischer Herkunft
Literatur
Kratz R, Schulz E, Fischer K, Glodek P (2000) Einfluß verschiedener Fette auf sensorische Merkmale des Fleisches von Schweinen unterschiedlicher genetischer Herkunft. Proc Soc Nutr Physiol 9: 57