Biocatalytic asymmetric hydrocyanation in the presence of (R)-oxynitrilases entrapped in lens-shaped gels
Literatur
Gröger H, Capan E, Barthuber A, Vorlop K-D (2001) Biocatalytic asymmetric hydrocyanation in the presence of (R)-oxynitrilases entrapped in lens-shaped gels. In: Institut für Technologie und Biosystemtechnik (ed) COST 840 : Workshop Practical aspects of encapsulation technologies : 12.-14.10.2001, Federal Agricultural Research Centre (FAL), Institute of Technology and Biosystems Engineering Braunschweig, Germany. Braunschweig: FAL, p 15
Process development for production of DFA from inulin on an industrial scale : screening, genetic engineering and immobilisation
Literatur
Schubert M, Jahnz U, Vorlop K-D (2001) Process development for production of DFA from inulin on an industrial scale : screening, genetic engineering and immobilisation. In: Institut für Technologie und Biosystemtechnik (ed) COST 840 : Workshop Practical aspects of encapsulation technologies : 12.-14.10.2001, Federal Agricultural Research Centre (FAL), Institute of Technology and Biosystems Engineering Braunschweig, Germany. Braunschweig: FAL, p 23
Encapsulation of Hirsutella rhossiliensis in hollow beads based on sulfoethylcellulose to control plant-parasitic nematodes
Literatur
Patel AV, Rose T, Vorlop K-D (2001) Encapsulation of Hirsutella rhossiliensis in hollow beads based on sulfoethylcellulose to control plant-parasitic nematodes. In: Institut für Technologie und Biosystemtechnik (ed) COST 840 : Workshop Practical aspects of encapsulation technologies : 12.-14.10.2001, Federal Agricultural Research Centre (FAL), Institute of Technology and Biosystems Engineering Braunschweig, Germany. Braunschweig: FAL, p 29
Ernährungsphysiologische Bewertung von Tiermehlen
Literatur
Berk A, Schulz E (2001) Ernährungsphysiologische Bewertung von Tiermehlen. Landbauforsch Völkenrode SH 223:81-87
Ökonomische Bewertung eines Verbots der Tiermehlherstellung und -verfütterung
Literatur
Kleinhanß W, Haxsen G, Uhlmann F (2001) Ökonomische Bewertung eines Verbots der Tiermehlherstellung und -verfütterung. Landbauforsch Völkenrode SH 223:159-166
Bead production by Jetcutting and rotating disc/rotating nozzle technology
Literatur
Prüße U, Vorlop K-D (2001) Bead production by Jetcutting and rotating disc/rotating nozzle technology. In: Institut für Technologie und Biosystemtechnik (ed) COST 840 : Workshop Practical aspects of encapsulation technologies : 12.-14.10.2001, Federal Agricultural Research Centre (FAL), Institute of Technology and Biosystems Engineering Braunschweig, Germany. Braunschweig: FAL, p 1
Pre-nitrification by encypsulated nitrifiers : a possibility for self-sufficient energy operation of domestic WWTPs
Literatur
Sievers M, Vorlop K-D, Hahne J, Schlieker M, Schäfer S (2001) Pre-nitrification by encypsulated nitrifiers : a possibility for self-sufficient energy operation of domestic WWTPs. In: Institut für Technologie und Biosystemtechnik (ed) COST 840 : Workshop Practical aspects of encapsulation technologies : 12.-14.10.2001, Federal Agricultural Research Centre (FAL), Institute of Technology and Biosystems Engineering Braunschweig, Germany. Braunschweig: FAL, p 14
Empfehlungen zur Vitaminversorgung landwirtschaftlicher Nutztiere : eine kritische Bewertung
Literatur
Flachowsky G (2001) Empfehlungen zur Vitaminversorgung landwirtschaftlicher Nutztiere : eine kritische Bewertung. In: Schubert R, Flachowsky G, Jahreis G, Bitsch R (eds) Vitamine und Zusatzstoffe in der Ernährung von Mensch und Tier : 8. Symposium 26. und 27. September 2001 Jena/Thüringen. Braunschweig: FAL, pp 15-30
Effekte von ätherischen Ölen und Kräutern in der Tierernährung
Literatur
Gollnisch K, Halle I (2001) Effekte von ätherischen Ölen und Kräutern in der Tierernährung. In: Schubert R, Flachowsky G, Jahreis G, Bitsch R (eds) Vitamine und Zusatzstoffe in der Ernährung von Mensch und Tier : 8. Symposium 26. und 27. September 2001 Jena/Thüringen. Braunschweig: FAL, pp 197-204
Einfluss von Phytasezusatz auf die Proteinverdaulichkeit beim Schwein
Literatur
Berk A, Schulz E (2001) Einfluss von Phytasezusatz auf die Proteinverdaulichkeit beim Schwein. In: Schubert R, Flachowsky G, Jahreis G, Bitsch R (eds) Vitamine und Zusatzstoffe in der Ernährung von Mensch und Tier : 8. Symposium 26. und 27. September 2001 Jena/Thüringen. Braunschweig: FAL, pp 255-260