Literatur
Pahlow G (1991) Role of microflora in forage conservation. Landbauforsch Völkenrode SH 123:26-36
Literatur
Küntzel U (1991) Conservation of unusual substrates. Landbauforsch Völkenrode SH 123:16-25
Literatur
Küntzel U (1991) Stabilization of wet hay by preservatives. Landbauforsch Völkenrode SH 123:348-351
Proceedings of a conference on forage conservation towards 2000 : 23rd - 25th January 1991, Braunschweig
Literatur
Paul C, Küntzel U (1991) Proceedings of a conference on forage conservation towards 2000 : 23rd - 25th January 1991, Braunschweig. Braunschweig: FAL, 470 p, Landbauforsch Völkenrode SH 123
Revival ability of freeze-dried lactic acid bacteria after storage in concentrated salt solutions of aliphatic fatty acids
Literatur
Kalzendorf C, Kwella M, Weißbach F (1991) Revival ability of freeze-dried lactic acid bacteria after storage in concentrated salt solutions of aliphatic fatty acids. Landbauforsch Völkenrode SH 123:273-282
The effect of maxgrass silage additive on level of concentrate supplementation on intake and performance of finishing beef cattle
Literatur
Kennedy SJ, Carson T (1991) The effect of maxgrass silage additive on level of concentrate supplementation on intake and performance of finishing beef cattle. Landbauforsch Völkenrode SH 123:396-399
Quality of grass silage depending on epiphytic lactic acid bacteria
Literatur
Müller T, Fehrmann E, Seyfarth W, Knabe O (1991) Quality of grass silage depending on epiphytic lactic acid bacteria. Landbauforsch Völkenrode SH 123:297-300
Ensiling and feeding whole-crop fodder beet
Literatur
O'Kiely P, Moloney AP, Meagher J (1991) Ensiling and feeding whole-crop fodder beet. Landbauforsch Völkenrode SH 123:269-272
Die Wirkung eines Säuresalztyp-Additiv auf die Gärung von Grassilagen in Bunkern der landwirtschaftlichen Großbetriebe in Wales 1990
Literatur
Haigh PM (1991) Die Wirkung eines Säuresalztyp-Additiv auf die Gärung von Grassilagen in Bunkern der landwirtschaftlichen Großbetriebe in Wales 1990. Landbauforsch Völkenrode SH 123:328-329
Schätzung der Wirkung der Silagequalität auf die Schmackhaftigkeit von Silage und die Einnahme durch Milchkühe
Literatur
Miettinen H, Setälä J, Moisio T (1991) Schätzung der Wirkung der Silagequalität auf die Schmackhaftigkeit von Silage und die Einnahme durch Milchkühe. Landbauforsch Völkenrode SH 123:408-409