Internationale Wettbewerbsfähigkeit der Erzeugung von Bioethanol
Literatur
Henniges O (2007) Internationale Wettbewerbsfähigkeit der Erzeugung von Bioethanol. Agrarspectrum SchrR 40:165-173
Biokraftstoffe - technologische Perspektiven
Literatur
Vorlop K-D, Prüße U, Willke T (2007) Biokraftstoffe - technologische Perspektiven. Agrarspectrum SchrR 40:175-187
Anbautechnik im Produktionsverfahren : Bodenbearbeitung
Literatur
Dölger D, Voßhenrich H-H (2007) Anbautechnik im Produktionsverfahren : Bodenbearbeitung. In: Christen O, Friedt W (eds) Winterraps : das Handbuch für Profis. Frankfurt a M: DLG-Verl, pp 81-88
Anbautechnik im Produktionsverfahren : Rapssaat
Literatur
Voßhenrich H-H, Dölger D (2007) Anbautechnik im Produktionsverfahren : Rapssaat. In: Christen O, Friedt W (eds) Winterraps : das Handbuch für Profis. Frankfurt a M: DLG-Verl, pp 88-94
Die Wettbewerbsfähigkeit verbessern : ein 16-Punkte-Katalog für Wirtschaft und Politik
Literatur
Isermeyer F (2006) Die Wettbewerbsfähigkeit verbessern : ein 16-Punkte-Katalog für Wirtschaft und Politik. Arch DLG 100:63-84
Effect of nonstarch polysaccharides (NSP) hydrolysing enzyme supplementation on nutrient digestion in the rumen of dairy cows
Literatur
Böning A, Lebzien P, Borchert UD, Meyer U, Flachowsky G (2006) Effect of nonstarch polysaccharides (NSP) hydrolysing enzyme supplementation on nutrient digestion in the rumen of dairy cows. Proc Soc Nutr Physiol 15: 69
Effect of different concentrations of NSP-hydrolysing enzymes on in sacco DM degradation of silages
Literatur
Dijkstra JJ, Meyer U, Lebzien P (2006) Effect of different concentrations of NSP-hydrolysing enzymes on in sacco DM degradation of silages. Proc Soc Nutr Physiol 15: 70
Influence of a staggered savoury content in broiler diets with an age-staggered initiation of feeding
Literatur
Halle I, Thomann R, Bauermann U (2006) Influence of a staggered savoury content in broiler diets with an age-staggered initiation of feeding. Proc Soc Nutr Physiol 15: 71
Nutritional assessment of genetically modified (GM) rapeseed with a changed fatty acid profile
Literatur
Böhme H, Rudloff E, Schöne F, Hüther L, Flachowsky G (2006) Nutritional assessment of genetically modified (GM) rapeseed with a changed fatty acid profile. Proc Soc Nutr Physiol 15: 97
Investigations on DNA transfer after long-term feeding of Bt corn to breeder quails
Literatur
Aulrich K, Halle I, Spolders M, Flachowsky G (2006) Investigations on DNA transfer after long-term feeding of Bt corn to breeder quails. Proc Soc Nutr Physiol 15: 100