Consequences of grassland de-intensification for ensilability and feeding value of herbage
Literatur
Weißbach F (1999) Consequences of grassland de-intensification for ensilability and feeding value of herbage. Landbauforsch Völkenrode SH 206:41-53
Recording and control of forage quality : new technical options and strategies
Literatur
Paul C (1999) Recording and control of forage quality : new technical options and strategies. Landbauforsch Völkenrode SH 206:77-89
Fungal secondary metabolites in forages : occurrence, biological effects and prevention
Literatur
Oldenburg E (1999) Fungal secondary metabolites in forages : occurrence, biological effects and prevention. Landbauforsch Völkenrode SH 206:91-109
The effect of grassland extensification on yield, forage quality and botanical composition at different grassland locations
Literatur
Dyckmans A, Mack H, Weißbach F (1999) The effect of grassland extensification on yield, forage quality and botanical composition at different grassland locations. Landbauforsch Völkenrode SH 206:125-139
New aspects of evaluation and application of silage additives
Literatur
Pahlow G, Weißbach F (1999) New aspects of evaluation and application of silage additives. Landbauforsch Völkenrode SH 206:141-158
Quality of forage maize and maize silage : effects of growth stage on feeding value, fermentability, fermentation characteristics and effluent production potential
Literatur
Auerbach H, Weißbach F (1999) Quality of forage maize and maize silage : effects of growth stage on feeding value, fermentability, fermentation characteristics and effluent production potential. Landbauforsch Völkenrode SH 206:159-178
Controlled release of Hirsutella rhossiliensis from hollow beads for biological control of phytopathogenic nematodes
Literatur
Patel AV, Rose T, Müller J, Vorlop K-D (1999) Controlled release of Hirsutella rhossiliensis from hollow beads for biological control of phytopathogenic nematodes. In: Workgroup Meeting Formulation of Microbial Inoculants in Braunschweig, 1999.02.05-06. Braunschweig: FAL, p 3
Auswirkung einer Über- bzw. Unterschätzung der P-Verdaulichkeit einzelner Futterkomponenten auf die P-Versorgung beim Schwein
Literatur
Berk A, Schulz E, Oloffs K (1999) Auswirkung einer Über- bzw. Unterschätzung der P-Verdaulichkeit einzelner Futterkomponenten auf die P-Versorgung beim Schwein. Landbauforsch Völkenrode SH 193:294-298
Organisation der Qualitätsfleischproduktion
Literatur
Kallweit E, Studtmann-Schweer S (1999) Organisation der Qualitätsfleischproduktion. Landbauforsch Völkenrode SH 193:114-122
Intramuskulärer Fettgehalt bei verschiedenen Schweineherkünften im Warentest
Literatur
Köhler P, Hoppenbrock KH, Adam F, Kallweit E (1999) Intramuskulärer Fettgehalt bei verschiedenen Schweineherkünften im Warentest. Landbauforsch Völkenrode SH 193:82-87