Literatur
Schnug E, Haneklaus S (2005) The role of sulfur in sustainable agriculture. Landbauforsch Völkenrode SH 283:131-135
Literatur
Salac I, Haneklaus S, Bloem EM, Booth EJ, Sutherland KG, Walker KC, Schnug E (2005) Sulfur nutrition and its significance for crop resistance - a case study from Scotland. Landbauforsch Völkenrode SH 283:111-119
Literatur
Paulsen HM (2005) Sulfur in organic farming. Landbauforsch Völkenrode SH 283:105-110
Literatur
Haneklaus S, Brauer A, Bloem EM, Schnug E (2005) Relationship between sulfur deficiency in oilseed rape (Brassica napus L.) and its attractiveness for honeybees. Landbauforsch Völkenrode SH 283:37-43
Literatur
Hu Z, Haneklaus S, Cao Z, Schnug E (2005) Chemical behavior of soil sulfur in the rhizosphere and its ecological significance. Landbauforsch Völkenrode SH 283:53-59
Literatur
Hagel I (2005) Sulfur and baking-quality of bread making wheat. Landbauforsch Völkenrode SH 283:23-36
Literatur
Öhlschläger S, Spolders M, Meyer U, Scholz H (2005) Influence of feeding various amounts of minerals and vitamins to first lactating cows on some blood parameters. In: Schubert R, Flachowsky G, Jahreis G, Bitsch R (eds) Vitamine und Zusatzstoffe in der Ernährung von Mensch und Tier : 10. Symposium 28. und 29. September 2005 Jena/Thüringen. Braunschweig: FAL, pp 108-113
Literatur
Zander K, Brosig S (2005) Zur ökologischen Tierhaltung in ausgewählten neuen Mitgliedsländern der EU. Landbauforsch Völkenrode SH 290:63-70
Investigations on the effects of rape oil quality, choline and methionine concentration in diets for laying hens on the trimethylamine (TMA) content of the eggs, on TMA metabolism and on laying performance
Literatur
Dänicke S, Ueberschär K-H, Halle I (2005) Investigations on the effects of rape oil quality, choline and methionine concentration in diets for laying hens on the trimethylamine (TMA) content of the eggs, on TMA metabolism and on laying performance. In: Gesellschaft der Förderer und Freunde für Geflügel- und Kleintierforschung der Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (ed) Vortragstagung der Gesellschaft der Förderer und Freunde für Geflügel- und Kleintierforschung der Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft e.V. am 26. April 2005 : Zusammenfassung der Vorträge. Braunschweig: FAL, pp 15-16
Einfluss einer gestaffelten Supplementierung von Kräutern oder ätherischen Ölen auf Wachstum und Schlachtkörpermerkmale beim Broiler
Literatur
Halle I, Thomann R, Henning M (2005) Einfluss einer gestaffelten Supplementierung von Kräutern oder ätherischen Ölen auf Wachstum und Schlachtkörpermerkmale beim Broiler. In: Gesellschaft der Förderer und Freunde für Geflügel- und Kleintierforschung der Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (ed) Vortragstagung der Gesellschaft der Förderer und Freunde für Geflügel- und Kleintierforschung der Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft e.V. am 26. April 2005 : Zusammenfassung der Vorträge. Braunschweig: FAL, pp 16-19