Literatur
Kazungu M, Zhunusova E, Yang AL, Kabwe G, Gumbo DJ, Günter S (2020) Charcoal use in Zambia’s Miombo: balancing livelihoods and forest preservation. Hamburg: Thünen Institute of International Forestry and Forest Economics, 1 p, Project Brief Thünen Inst 2020/12, DOI:10.3220/PB1586850994000
Literatur
Veridiano RKA, Schröder J-M, Come R, Baldos A, Günter S (2020) Mixed-species plantations as a multi-functionality-tool for landscape restoration. Hamburg: Thünen Institute of International Forestry and Forest Economics, 1 p, Project Brief Thünen Inst 2020/13, DOI:10.3220/PB1586939200000
Literatur
Hargita Y, Giessen L, Günter S (2020) Towards ending natural forest loss by 2030: UNFCCC REDD+ and deforestation-free supply chains. Hamburg: Thünen Institute of International Forestry and Forest Economics, 1 p, Project Brief Thünen Inst 2020/14a, DOI:10.3220/PB1587381393000
Literatur
Hargita Y, Giessen L, Günter S (2020) Primärwaldverlust bis 2030 stoppen: UNFCCC REDD+ und Entwaldungsfreie Lieferketten. Hamburg: Thünen-Institut für Internationale Waldwirtschaft und Forstökonomie, 1 p, Project Brief Thünen Inst 2020/14, DOI:10.3220/PB1587381727000
Literatur
Eguiguren P, Fischer R, Günter S (2020) Los incentivos financieros muestran efectos más allá de las áreas de conservación en la Amazonía ecuatoriana. Hamburg: Thünen Institute of International Forestry and Forest Economics, 1 p, Project Brief Thünen Inst 2020/06, DOI:10.3220/PB1581608003000
Literatur
Ferrer Velasco R, Köthke M, Lippe M, Günter S (2020) Deforestation drivers in the tropics, do jurisdictional scale and context matter? Hamburg: Thünen Institute of International Forestry and Forest Economics, 1 p, Project Brief Thünen Inst 2020/08, DOI:10.3220/PB1581587318000
Literatur
Hüppe R, Zander K (2020) Ökologische Lebensmittelverarbeitung aus Sicht der Verbraucher - Die Beispiele Milch und Saft. Braunschweig: Thünen-Institut für Marktanalyse, 2 p, Project Brief Thünen Inst 2020/09, DOI:10.3220/PB1583150269000
Literatur
Hüppe R, Zander K (2020) Consumers’ perceptions of organic food processing - first insights into milk and juice processing. Braunschweig: Thünen Institute of Market Analysis, 2 p, Project Brief Thünen Inst 2020/09a, DOI:10.3220/PB1583150536000
Literatur
Hüppe R, Zander K (2020) Verbraucherkommunikation zu Qualitätsanforderungen im ökologischen Obstbau. Braunschweig: Thünen-Institut für Marktanalyse, 2 p, Project Brief Thünen Inst 2020/10, DOI:10.3220/PB1583415484000
Literatur
Asante-Addo C, Weible D, Pelikan J (2020) Präferenzen der Verbraucher für Geflügelfleisch in Ghana. Braunschweig: Thünen-Institut für Marktanalyse, 2 p, Project Brief Thünen Inst 2020/16, DOI:10.3220/PB1594196155000