Investigation of pork bellies by means of MRI
Literatur
Henning M, Baulain U, Wittmann W (1996) Investigation of pork bellies by means of MRI. Book of Abstracts Ann Meet EAAP 2: 279
Untersuchungen zur tierangepaßten Freizeit-Pferdehaltung
Literatur
Bockisch F-J, Piotrowski J, Kreimeier P (1996) Untersuchungen zur tierangepaßten Freizeit-Pferdehaltung. Book of Abstracts Ann Meet EAAP 2:
Influence of the lysine content in low protein diets on performance of growing-finishing pigs
Literatur
Schulz E, Böhme H, Berk A (1996) Influence of the lysine content in low protein diets on performance of growing-finishing pigs. Book of Abstracts Ann Meet EAAP 2:104-105
Zur Bedeutung von Rapssaat und Rapskuchen in der Rinderfütterung sowie Einfluß auf die Milch- und Fleischqualität
Literatur
Jahreis G, Kirchheim U, Löhnert HJ, Richter GH, Flachowsky G (1996) Zur Bedeutung von Rapssaat und Rapskuchen in der Rinderfütterung sowie Einfluß auf die Milch- und Fleischqualität. Book of Abstracts Ann Meet EAAP 2: 93
Allometric growth of muscle and fat areas in German landrace pigs
Literatur
Kastelic M, Baulain U, Kallweit E (1996) Allometric growth of muscle and fat areas in German landrace pigs. Book of Abstracts Ann Meet EAAP 2: 279
Image evaluation for different acquisition techniques in animal production
Literatur
Baulain U, Scholz A (1996) Image evaluation for different acquisition techniques in animal production. Book of Abstracts Ann Meet EAAP 2: 269
Influence of fat content in colostrum on passive immunoregulation in neonatal pigs
Literatur
Klobasa F, Kallweit E, Habe F (1996) Influence of fat content in colostrum on passive immunoregulation in neonatal pigs. Book of Abstracts Ann Meet EAAP 2: 265
Behaviour and blood parameters for welfare valuation of sows
Literatur
Arkenau EF, Müller K, Klobasa F, Ernst E (1996) Behaviour and blood parameters for welfare valuation of sows. Book of Abstracts Ann Meet EAAP 2:
Einfluß des Lysingehaltes in Protein-reduzierten Rationen auf die Mastleistung
Literatur
Schulz E, Böhme H (1996) Einfluß des Lysingehaltes in Protein-reduzierten Rationen auf die Mastleistung. Book of Abstracts Ann Meet EAAP 2: 104
Nebenprodukte aus der Nahrungsgüterverarbeitung zur Verbesserung der Proteinversorgung
Literatur
Flachowsky G (1996) Nebenprodukte aus der Nahrungsgüterverarbeitung zur Verbesserung der Proteinversorgung. Book of Abstracts Ann Meet EAAP 2: 315