Encapsulation of very soft cross-linked enzyme aggragates CLEAs) in very rigid LentiKats (TM)
Literatur
Wilson L, Illanes A, Abián O, Fernandez-Lafuente R, Guisán JM (2002) Encapsulation of very soft cross-linked enzyme aggragates CLEAs) in very rigid LentiKats (TM). Landbauforsch Völkenrode SH 241:121-125
Milch : vom Naturerzeugnis zum Designerprodukt
Literatur
Jahreis G, Kraft J, Möckel O (2002) Milch : vom Naturerzeugnis zum Designerprodukt. Landbauforsch Völkenrode SH 242:13-23
The U.S. milk industry in 2025 : executive summary
Literatur
Ledman MK (2002) The U.S. milk industry in 2025 : executive summary. Landbauforsch Völkenrode SH 242:83-84
PVA-gel entrapped specific microorganisms enhancing the removal of VOCs in waste air and biofiltration systems
Literatur
Massart B, Nicolay X, Van Aelst S, Simon JP (2002) PVA-gel entrapped specific microorganisms enhancing the removal of VOCs in waste air and biofiltration systems. Landbauforsch Völkenrode SH 241:135-139
Steigende Leistungsanforderungen an Milchkühe : bleibt die Tiergesundheit auf der Strecke?
Literatur
Rehage J (2002) Steigende Leistungsanforderungen an Milchkühe : bleibt die Tiergesundheit auf der Strecke? Landbauforsch Völkenrode SH 242:53-57
Welfare of domestic animals : is it possible to keep them without exploiting them?
Literatur
Ladewig J (2002) Welfare of domestic animals : is it possible to keep them without exploiting them? Landbauforsch Völkenrode SH 227:3-4
Strategies and technologies for upgrading of non- and low-digestible plant by-products (lignocellulosics) to animal feed
Literatur
Zadrazil F, Wiesche Cin der, Flachowsky G (2001) Strategies and technologies for upgrading of non- and low-digestible plant by-products (lignocellulosics) to animal feed. Landbauforsch Völkenrode SH 223:365-374
Haltbarkeit des aus modifiziertem Blut hergestellten Granulats anhand chemischer Veränderungen des Fettes
Literatur
Adamczyk E, Morzyk K, Rak L (2001) Haltbarkeit des aus modifiziertem Blut hergestellten Granulats anhand chemischer Veränderungen des Fettes. Landbauforsch Völkenrode SH 223:290-296
Verwertung von Speiseresten in der Schweinemast
Literatur
Iben C, Stoiber F, Gruber-Noggler E, Leibetseder J (2001) Verwertung von Speiseresten in der Schweinemast. Landbauforsch Völkenrode SH 223:241-247
Hühnermastversuch mit Fleischmehl unter Berücksichtigung der wahrverdaulichen Aminosäuren Lysin und Methionin
Literatur
Jeremic D, Leitgeb R, Wetscherek W, Bickel S, Baumann F (2001) Hühnermastversuch mit Fleischmehl unter Berücksichtigung der wahrverdaulichen Aminosäuren Lysin und Methionin. Landbauforsch Völkenrode SH 223:193-198