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Project brief - verfügbare Ausgaben

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Project brief 2020/09

Ökologische Lebensmittelverarbeitung aus Sicht der Verbraucher – Die Beispiele Milch und Saft

Ronja Hüppe, Katrin Zander


Project brief 2020/09a

Consumers’ perceptions of organic food processing – first insights into milk and juice processing

Ronja Hüppe, Katrin Zander


Project brief 2020/08

Deforestation drivers in the tropics, do jurisdictional scale and context matter?

Rubén Ferrer Velasco, Margret Köthke, Melvin Lippe, Sven Günter


Project brief 2020/07

Umsetzung der Europäischen Holzhandels-verordnung (EUTR) durch deutsche Importeure

Margret Köthke


Project brief 2020/07a

Implementation of the European Timber Regulation (EUTR) by German importers

Margret Köthke


Project brief 2020/06

Los incentivos financieros muestran efectos más allá de las áreas de conservación en la Amazonía ecuatoriana

Paul Eguiguren, Richard Fischer, Sven Günter


Project brief 2020/06a

Financial incentives show effects beyond forest conservation areas in the Ecuadorian Amazon

Paul Eguiguren, Richard Fischer, Sven Günter


Project brief 2020/05

Deforestación y estrategias de conservación: efectos en el ingreso agrícola y forestal en Ecuador

Tatiana Ojeda Luna, Eliza Zhunusova, Richard Fischer, Sven Günter, Matthias Dieter


Project brief 2020/05a

Deforestation and forest conservation: effects on farm income in Ecuador

Tatiana Ojeda Luna, Eliza Zhunusova, Richard Fischer, Sven Günter, Matthias Dieter


Project brief 2020/04

How much are Ecuadorian households willing to pay for forest conservation?

Fernando Gordillo, Peter Elsasser, Sven Günter


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