Grünfutter- und Feuchtgetreidekonservierung : Siliermittel, Dosiergeräte, Silofolien
Literatur
Kalzendorf C, Pahlow G (eds) (1999) Grünfutter- und Feuchtgetreidekonservierung : Siliermittel, Dosiergeräte, Silofolien. 5., überarb. Ausg. Oldenburg: Arbeitsgemeinschaft der norddeutschen Landwirtschaftskammern, 169 p
The effect of maxgrass silage additive on level of concentrate supplementation on intake and performance of finishing beef cattle
Literatur
Kennedy SJ, Carson T (1991) The effect of maxgrass silage additive on level of concentrate supplementation on intake and performance of finishing beef cattle. Landbauforsch Völkenrode SH 123:396-399
Quality of grass silage depending on epiphytic lactic acid bacteria
Literatur
Müller T, Fehrmann E, Seyfarth W, Knabe O (1991) Quality of grass silage depending on epiphytic lactic acid bacteria. Landbauforsch Völkenrode SH 123:297-300
Ensiling and feeding whole-crop fodder beet
Literatur
O'Kiely P, Moloney AP, Meagher J (1991) Ensiling and feeding whole-crop fodder beet. Landbauforsch Völkenrode SH 123:269-272
Effect of cellulase treatment on the fermentation and digestibility of alfalfa silage fed to swine
Literatur
Baintner F, Joo E, Kaszas I (1991) Effect of cellulase treatment on the fermentation and digestibility of alfalfa silage fed to swine. Landbauforsch Völkenrode SH 123:319-323
Revival ability of freeze-dried lactic acid bacteria after storage in concentrated salt solutions of aliphatic fatty acids
Literatur
Kalzendorf C, Kwella M, Weißbach F (1991) Revival ability of freeze-dried lactic acid bacteria after storage in concentrated salt solutions of aliphatic fatty acids. Landbauforsch Völkenrode SH 123:273-282
Die Wirkung eines Säuresalztyp-Additiv auf die Gärung von Grassilagen in Bunkern der landwirtschaftlichen Großbetriebe in Wales 1990
Literatur
Haigh PM (1991) Die Wirkung eines Säuresalztyp-Additiv auf die Gärung von Grassilagen in Bunkern der landwirtschaftlichen Großbetriebe in Wales 1990. Landbauforsch Völkenrode SH 123:328-329
Schätzung der Wirkung der Silagequalität auf die Schmackhaftigkeit von Silage und die Einnahme durch Milchkühe
Literatur
Miettinen H, Setälä J, Moisio T (1991) Schätzung der Wirkung der Silagequalität auf die Schmackhaftigkeit von Silage und die Einnahme durch Milchkühe. Landbauforsch Völkenrode SH 123:408-409
Wirkung der Zellulase auf die Natur des Gärungsprozesses
Literatur
Kaiser E-A, Kalzendorf C (1991) Wirkung der Zellulase auf die Natur des Gärungsprozesses. Landbauforsch Völkenrode SH 123:305-308
Forage conservation towards 2000
Literatur
Wilkins RJ (1991) Forage conservation towards 2000. Landbauforsch Völkenrode SH 123:263-266